Nieuw Oisterwijks Molenbier in ontwikkeling

Afgelopen maanden hebben de vrijwilligers van De Kerkhovense Molen het bierassortiment van de Molenwinkel onder de loep genomen. Het aloude label Molenbier was toe aan een upgrade en de naam wordt voortaan Oisterwijks Molenbier. Maar… dat is slechts de buitenkant. Afgelopen weken zijn onze molenaars op bezoek geweest bij Brouwhuys Reuz in Moergestel en hebben diverse mogelijkheden besproken, grondstoffen geselecteerd en de juiste samenstelling gemaakt. Na uitgebreide proeverijen van zowel Dubbel en Tripel kwamen zij tot een nieuwe prachtige smaken, die de liefhebber zal verrassen. Daarnaast zal het assortiment worden verrijkt met een supermooi, smaakvol Blondbier. Komende weken vullen de brouwers van Reuz de vergistingstanks met een keur aan natuurlijke ingrediënten die in eind januari het assortiment van De Kerkhovense Molen gaan verrijken met unieke smaken, zowel op 33cl flessen als ook op beugelflessen van 75 cl.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.