Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag vanaf 14.00 molenaars aanwezig
Zon- en feestdagen gesloten

Informatie

Wat doen wij:
● Op afspraak Lunches (min 6 pers. en max. 20 pers.) en rondleidingen verzorgen.
● Reserveren via  info@kerkhovensemolen.nl

● Verkoop onbespoten groenten en fruit uit eigen moestuin
● Verkoop (eigen) meelproducten & bakbenodigdheden, streekproducten
● Zelfgemaakt worstenbroodje, koekjes, diverse soorten cake & appelgebak
● Verkoop SPELTproducten
● Arrangementen i.s.m.GROEN, BOER & DOEN, het leukste uitje op het platteland

Meelproducten
Onze korenmolen maalt natuurlijk niet  zomaar. De meelproducten zijn te koop. Ze zijn prima geschikt voor thuisgebruik: voor de broodmachine, maar ook voor andere bak toepassingen. Daarvoor hebben we grondstoffen, kant-en-klaar mixen, toebehoren, maar ook goede raad en recepten. In de nabije toekomst zal  het assortiment verder worden uitgebreid. We zorgen voor vriendelijke prijzen., maar ook wij ontkomen natuurlijk niet aan de stijgende inkoopprijs van de granen. Wij hebben in onze winkel diverse bakproducten te koop (zie Prijslijst).

Broodsoorten die we verkopen en hun ingrediënten
● Haverbrood: tarwebloem, havervolkorenmeel, geplette haver, gist, bakkerszout, sojabloem, suiker, dextrose, enzymen (tarwe), tarwemoutmeel, palmvet, raapolie, meelverbeteraar E920.
● Rogge-desembol: tarwevolkorenmeel, roggemeel, water, roomboter, zout, desem (tarwebloem en water).
● Speltvolkorenbrood: speltvolkorenmeel, water, tarwedesem, roggedesem, bakkersgist, zout (natriumchloride), gierst, sesamzaad, lijnzaad, zonnebloempitten, gerstemout, raapzaadolie, tarwegluten.
● Volkorenrozijnenbrood: tarwevolkorenmeel ,water ,gist, zout, tarwegluten, raapzaadolie, gerstemout, tarwemoutmeel, rozijnen.

Boeken
De boeken zijn niet altijd in de winkel in te zien. In dat geval kunt u op zaterdag beter even doorlopen naar boven, waar onze molenaars u graag de exemplaren tonen en toelichten. Hieronder een korte impressie van onze winkel maar een bezoek is natuurlijk veel leuker.
[camera slideshow=”winkel”]