ASVZ Udenhout zoekt mensen voor dagbesteding in Kerkhovense Molen Oisterwijk

Sinds maart 2019 voeren cliënten van zorgorganisatie ASVZ Udenhout (van oudsher Vincentius) verschillende werkzaamheden uit voor de Kerkhovense Molen in Oisterwijk in de vorm van dagbesteding. Dit deden zij altijd vijf dagen per week. Omdat op dit moment minder cliënten beschikbaar zijn, is de molen nog maar drie dagen open. Het streven is om weer vijf dagen aan de slag te gaan. Daarom zoeken we mensen met een beperking die ons ASVZ-team willen komen versterken! Dus ben of ken jij iemand met een beperking en lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze bijzondere, leuke vorm van dagbesteding? Kom dan zaterdag 14 mei vanaf 10.00 uur naar de Kerkhovense Molen tijdens de Nationale Molendag 2022. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen geïnteresseerden ook op dinsdag, donderdag of vrijdag altijd even binnenlopen. 

Verschillende werkzaamheden

‘Cliënten voeren zelfstandig of met ondersteuning van vrijwilligers of begeleiders uiteenlopende werkzaamheden uit’, zegt Ingrid Coolen, teamleider bij ASVZ. ‘Van het scheppen van meel tot de verkoop van producten in de molenwinkel. Van het werken in de moestuin tot het onderhoud van het terrein. Van schoonmaakwerkzaamheden tot het serveren van thee of koffie in het horecagedeelte en op het terras. Bij alle werkzaamheden die cliënten uitvoeren zijn, naast vaste begeleiding vanuit ASVZ, vrijwilligers betrokken. Zij staan de cliënten én begeleiding bij met raad en daad. Door cliënten samen met vrijwilligers in te zetten op de werkzaamheden zijn zij op een bijzondere manier onderdeel van de maatschappij.’ 

Meer informatie

Zaterdag 14 mei zijn geïnteresseerden vanaf 10.00 uur welkom bij de Kerkhovense Molen aan de Langvennen-Oost 120 in Oisterwijk. Wil je je nu al aanmelden voor de dagbesteding of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Ingrid Coolen, teamleider bij ASVZ. Zij is bereikbaar via 06 83 10 92 19 of icoolen@asvz.nl.             

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.