Nationale Molendag bij De Kerkhovense Molen op zaterdag 14 mei

Vanaf 10 uur zijn bezoekers welkom en is iedereen in de gelegenheid om de molen van binnen (en dan met name boven) te bezoeken. De molenaars en de molengidsen staan dan paraat om een toelichting te geven en alle vragen te beantwoorden. Verder zijn binnen winkel en horeca gewoon open.

Op het molenterrein vindt u verschillende informatiestands waarin je kunt proeven van de producten van de zuivel van de Smaak van Heukelom en de kaas van kaasboerderij Mathijssen, waar je een verkooppunt voor insectenhotels en vogelnestjes vindt en volop informatie van onze eigen organisatie.

Ook ASVZ presenteert zich en hoopt op die manier potentiële cliënten te interesseren om bij de Molen dagbesteding te gaan doen.

Voor de kinderen zijn kleurplaten beschikbaar en kunnen ze zelf heiligenboontjes in potjes doen die ze dan thuis kunnen opkweken. Ook een fotoshoot is mogelijk. Er is een imker present en bezoekers kunnen brood proeven dat gebakken is van ons eigen meel.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.