De Smaak van de Zomer in Tilburg

De Kerkhovense  Molen uit Oisterwijk is een van de deelnemers aan de streek proeverij/-markt in Stadsbos 013.

Op donderdag 24 augustus kunnen liefhebbers van 17.00u tot 21.00u in Stadsbos013 aan de Reeshofdijk lekker en lokaal voedsel kopen bij zo’n 20 kramen van streekboeren/-producenten én aanschuiven aan tafels om op ons sfeervolle marktplein de verse aankopen te nuttigen.

Onder de naam “Zomersmaak” organiseert GroeiTuin013 deze activiteit. Accenten liggen op biologisch-dynamisch, vegetarisch en vegan, streekproducten en vooral op producten met een duurzaamheidsgedachte. Je kunt er proeven en smullen van o.a. ambachtelijk brood, (h)eerlijke koffie, lekkere jam, chutneys, bijzondere thee, bier, pizza, biologische groenten, crêpes, (biologisch) vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische en vegan) maaltijden of hapjes, verse soep en nog veel meer.

Naast gezond en lekker eten zijn er ook rondleidingen en kruidenwandelingen op de tuin en kunt u ook genieten van sfeervolle akoestische muziek in de groene huiskamer van Tilburg. Deze ZomerSmaakeditie speelt gitarist en singer-songwriter Nick Pilmeyer alternatieve Nederpop met vlijmscherpe teksten, afgewisseld met covers. Hij heeft een vintage stijl en een nieuwe sound. Eigenzinnig, humoristisch, maatschappijkritisch en sporadisch filosofisch.Kom hiervan meegenieten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.