De Kerkhovense Molen houdt weer broodbakwedstrijd!

Wij willen mensen graag kennis laten maken met de meelproducten die wij als molen produceren en met de eindproducten die je daar van kunt maken. Dat kan een brood zijn maar ook een lekkere taart of pannenkoek. Om dat te stimuleren gaan we meer informatie geven aan mensen die thuis willen gaan bakken of dat al doen.

Dat doen we donderdagavond 9 maart.

En voor diegene die zijn of haar producten wil vergelijken met collega-bakkers organiseren we een broodbakwedstrijd. In april 2022 hebben we dat al een keer gedaan en we willen dat met enige regelmaat gaan herhalen. Vorige keer hebben we onze kandidaten een erg moeilijke opdracht gegeven. Voor een volgende bijeenkomst gaan we dat iets minder moeilijk maken waardoor de meeste mensen toch een lekker brood kunnen bakken. Deze keer staat de toepassing van desem centraal.

De wedstrijd wordt gehouden op 19 april.

Let op de mededelingen op onze website voor de inschrijving!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.