Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag vanaf 14.00 molenaars aanwezig
Zon- en feestdagen gesloten

2017-12-27 Kerkhovense Molen zoekt vrijwilligers.

De Kerkhovense Molen is een schitterend monument aan een van de drukste invalswegen van Oisterwijk. Onze organisatie draait volledig op vrijwilligers.

Zo is er een groep van bijna 15 vrijwilligers werkzaam in de tuin. Deze zijn, verdeeld over de week, een of twee dagdelen aanwezig. Maar zij kunnen wel versterking gebruiken. Wij zijn op zoek naar een coördinator (m/v)  en naar mensen die in de tuin willen werken.

Rondom de molen ligt een flinke kruidentuin. Daar doen we nu niets mee maar we hebben de ambitie om daar meer bekendheid aan te gaan geven.  Dat kan door verse kruiden te koop aan te bieden maar ook door meer informatie te verstrekken over die kruiden. Tenslotte zijn ze niet alleen lekker maar vaak ook nog heel gezond. Wij zoeken twee mensen die gezamenlijk de verantwoording voor deze kruidentuin op zich willen gaan nemen.

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in de tuin of de kruidentuin, bel dan met Gerard van Broekhoven (06-28500760) en maak een afspraak in de molen.

In onze molenwinkel, waar je ook koffie met gebak kunt bestellen, is het inmiddels zo druk geworden dat we daar op zoek zijn naar meerdere vrijwilligers. Wij werken nauw samen met mensen met een beperking die diverse taken vervullen in en rondom de molen. Een gezellige winkel waar mensen komen die de tijd hebben om rustig geadviseerd te worden of gewoon een praatje willen maken.

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in de molenwinkel, bel dan met Jacqueline Mabelis (06-55521735) en maak een afspraak in de molen.